Helposti mukaan koko kauden ajan!

Voit tutustua koripalloon maksuttomien kokeilujen kautta tai tulla mukaan suoraan joukkueisiin!

PinkkiBasketin toimintaan pääset helposti mukaan: tarjoamme maksutonta mahdollisuutta tutustua toimintaamme jatkuvasti kauden mittaan! Voit myös liittyä suoraan mukaan aloittelijanaisten joukkueisiimme, joissa harjoitellaan kerran viikossa mahtavalla meiningillä.
> Muista myös mahdollisuus hyödyntää liikuntaetuja kausimaksuihin!

Maksuttomat koriskurssit ovat erityisesti täysin vasta-alkajille suunnattuja, joissa harjoittelet koripallon perustaitoja joukkueharjoittelua varten. Kahden kerran koriskursseja tarjoamme joitakin kertoja kaudessa. Tule koriskurssille maksutta – ja saat myös itsellesi koripallon omaksi!

Maksuttomat kokeilukerrat ovat mainio väylä kokeilla PinkkiBasketin toimintaa silloin, kun koriskursseja ei ole käynnissä. Voit tulla mukaan aloittelijoiden joukkueisiimme missä vaiheessa kautta tahansa maksuttoman kokeilukerran kautta. Tule tutustumaan joukkueeseen maksutta – ja saat myös itsellesi koripallon omaksi!
> Ilmoittaudu nyt mukaan kokeilukerroille!

Joukkueemme ovat myös tarkoitettu aloittelijoille! Koriskurssin jälkeen voit jatkaa joukkuetoiminnassa, jossa harjoitellaan kurssin tapaan kerran viikossa. PinkkiBasketin joukkueissa pääset treenaamaan juuri sinulle sopivalla kuntotasolla. Joukkuelaji tempaa sinut pois arjen ajatuksista ja saat viettää aikaa huippuporukassa – ehkä kutsut omat ystäväsikin mukaan yhteiseen harrastukseen!
> Lue lisätietoja joukkuetoiminnastamme tästä. Kevätkauden joukkueiden ilmoittautuminen avautuu kaikille lauantaina 19.11.2022!