Pinkki­Basketin tarina

mikä pinkkibasket?

 

Tervetuloa tutustumaan meihin! Sivun alalaidasta löydät yhteystietomme. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää toiminnastamme tai ongelmia ilmoittautumisessa, niin olethan yhteydessä.

Seuraavassa kerromme sinulle PinkkiBasketin kertomusta. Taustajoukkueeseemme voit tutustua tästä linkistä. Tule mukaan osaksi tarinaamme – matka on vasta alussa!

Mistä kaikki sai alkunsa?

Me PinkkiBasketissa haluamme mahdollistaa joukkuelajin aloittamisen ja pelaamisen aivan alkeista lähtien. Olemme kokeneet, että tällaista toimintaa on tarjolla vähiten aikuisille naisille. 

Näemme myös oman joukkueen merkityksen erittäin tärkeänä osana liikuntaharrastusta. Tätä tarvetta täyttämään ja juuri Sinua varten on PinkkiBasketin konsepti luotu.

mikä on toimintamme idea?

Tarjoamme sinulle aluksi maksuttoman tutustumisen toimintaamme joko kahden kerran koripallokurssilla tai kokeilukerralla joukkueessa. Ilmaisten treenien lisäksi saat itsellesi koripallon maksutta!

Kun koriskipinä syttyy, niin voit liittyä heti mukaan varsinaiseen joukkuetoimintaamme! PinkkiBasketin joukkueissa saat törkeän hauskan liikunnan ohessa oman jengin treenikavereineen!

Miksi Pinkki Basket?

Aiemmin kuntokoriksessa mukana olleilta naisilta kysytyn palautteen perusteella pinkit pallot ovat olleet ylivoimaisesti suosituimpia.

Tämän pohjalta sitten lähti ajatus nimetä toimintamme PinkkiBasketiksi, jossa keskiössä on tarjota laadukasta toimintaa aikuisille naisille.

Tervetuloa mukaan olemaan tärkeä osa PinkkiBasketin tarinaa!

yhteystiedot

PinkkiBasket

Puh. 045 312 6644 / Mikko Mäntylä

info@pinkkibasket.fi