Maksuttomat kokeilukerrat aloittelija­naisten joukkueisiin

tule kokeilemaan koripalloa

Tutustu PinkkiBasketin koripallojoukkueisiin maksuttomalla kokeilukerralla!
Aloittelijanaisten joukkueemme toimivat Helsingissä Pirkkolan ja Espoossa Leppävaaran liikuntapuistossa, ja nyt uusimpana myös Helsingin Olympiastadionilla Töölössä.

Kokeilukerran hyödyt sinulle:

  • Pääset suoraan testaamaan millaisia aloittelijanaisten joukkueemme ovat.
  • Tutustut kyseisen joukkueen porukkaan, valmentajaan ja saliin.
  • Riskittä voit kokeilla ja jos tykkäät, niin voit sitten ilmoittautua kevätkaudelle kyseiseen joukkueeseen mukaan loppukauden alennetulla kausimaksulla ja voit maksaa kokonaan tai osittain myös liikuntaedulla.
  • Koska kokeilukerralle voi tulla ilman mitään aiempaa koristaustaa, niin halutessasi pyydä kaverisi myös mukaan ja tulkaa vaikka isommallakin porukalla.
  • Mukaan tarvitset vain normaalin sisäliikuntavarustuksen ja juomapullon. Pallon saat kokeilusta itsellesi ilmaiseksi omaksi.

Saat tarkempaa tietoa kokeilukerroista tältä sivulta, ja voit varata paikkasi maksuttomiin treeneihin alla olevista linkeistä! Löydät ensin lueteltuna Pirkkolahallin ja sitten Olympiastadionin & Leppävaaran kokeilukerrat.

Kenelle maksuttomat kokeilut?

Haluamme tarjota mahdollisuuden kokeilla aikuisiällä uutta harrastusta! Voit tulla mukaan missä vaiheessa treenikautta tahansa maksuttoman kokeilukerran kautta. Tarjoamme kaksi maksutonta kokeilukertaa jokaiselle, niin kaikille riittää paikkoja!

Tutustut heti uuteen joukkueeseesi ja saat oman koripallon ilmaiseksi. Voit siis helposti testata, olisiko koris juuri Sinun uusi törkeän hauska harrastuksesi!

haluan ehdottomasti kokeilla - miten toimin?

Ilmoittaudu mukaan

PinkkiBasket tarjoaa sinulle maksuttoman kokeilukerran milloin tahansa kauden aikana sinulle sopiikin aloittaa! Treeniajat ja ilmoittautuminen sivun lopussa.

Pallo ilmaiseksi

Kun tulet maksuttomalle kokeilukerralle mukaan, saat oman koripallon ilmaiseksi. Eikö olekin mahtavaa! Tarvitset vain sisäliikuntavarusteet mukaan.

Hauskaa yhdessä

Jokainen on tervetullut PinkkiBasketin naisten joukkueisiin – miksi et siis pyytäisi mukaan kavereitasikin! Tutustut myös nopeasti uusiin joukkuetovereihin.

mitä sisältää?

Kokeilukerralla saat laadukkaasti ohjatut treenit sekä oman koripallon maksutta. Samalla tutustut joukkueeseen, johon voit kokeilun jälkeen liittyä halutessasi mukaan! Treeneihin tarvitset vain sisäliikuntavarustuksen sekä juomapullon. 

Valitse kokeilukerta ja ilmoittadu etukäteen! Linkki ohjaa sinut kirjautumaan PinkkiBasketin MyClub -palveluun, jossa tarkempia tietoja. Ole yhteydessä info@pinkkibasket.fi, jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme!

Maksuton kokeilukerta mahdollistaa uuteen harrastukseen ja joukkueeseen tutustumisen helposti.

Ilmoittaudu mukaan Maksuttomalle kokeilu­kerralle!

Kokeilukerrat Pirkkolahalli

Maksuttomia kokeilukertoja TULOSSA TAAS SYYSKAUDELLA

Paikka: Pirkkolahalli 
Pirkkolan metsätie 8, 00630 Helsinki
Aika: tulossa taas syyskauden alkaessa

Kokeilukerrat Olympiastadion ja Leppävaara

Maksuton kokeilukerta MAANANTAI 6.5.2024 klo 17.00-18.00

Paikka: Olympiastadionin liiikuntahalli,
Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki
Aika: maanantai 6.5.2024 klo 17.00-18.00