Testaa maksutta korisharrastusta aloittelijanaisille Helsingissä ja Espoossa!

PinkkiBasket tarjoaa aloittelijanaisille kaksi vaihtoehtoista tapaa tulla kokeilemaan riskittä koripalloharrastusta ja saat myös koripallon ilmaiseksi omaksi!


Tervetuloa kokeilemaan, olisiko koripallo myös sinun uusi törkeän hauska harrastus!

Pirkkolahallin kurssikerroille tammikuun ensimmäisellä viikolla on vielä tilaa ja Leppävaaran kursseille sunnuntait 7. ja 14.2024 on vapaita paikkoja. Kurssien lisäksi voit tulla maksutta tutustumaan joukkuetoimintaamme maksuttomalla kokeilukerralla, joita on nyt avattu Pirkkolahallin joukkueisiin heti tiistaista 9.1. alkaen.


1 ) Maksuton aloittelijanaisille suunnattu koripallokurssi,

voit valita sopivan kurssiajan ja -paikan useista vaihtoehdoista. Kursseja järjestetään Helsingissä Olympiastadionilla Töölössä ja Pirkkolahallissa sekä Espoon Leppävaarassa.

> Tarjoamme maksuttomia koriskursseja myös tammikuun 2024 aikana ja voit tulla mukaan vaikka vain jälkimmäiselle kurssikerralle. Varaa paikkasi tästä linkistä!


Tai

2 ) Maksuttomat kokeilukerrat aloittelijanaisten kevätkauden joukkueissa

> Kokeilukertoja on tarjolla Pirkkolahallin joukkueissa, joissa on tilaa. Lisää kokeilukertoja avautuu edelleen kevätkauden aikana joukkueisiin, joissa on silloin vielä paikkoja vapaana. Ilmoittaudu tästä mukaan!Valitse näistä yllä olevista vaihtoehdoista sinulle sopivampi ja lisätiedot sekä ilmoittautuminen linkkien kautta.